Helmipöllön Korupajalla on kunnianhimoinen pyrkimys erottua muista uniikkikorujen valmistajista paitsi laadulla, myös sisällöllä. Jos haluat koruiltasi jotain vähän erilaista! Tekijänä Kirsi Kurki

Helmipöllön koruissa on aina niin muoto kuin sisältökin. Steampunk- koruni ja monet kuvakoruistani ammentavat sisältönsä teollistumisen vuosista, Belle Epoque- ajan taiteesta, Art Nouveaun tyylisuunnan tärkeimpien taiteilijoiden töistä. Inspiraation lähteenä toimivat myös elokuvat ja kirjallisuus.

Muodon ja sisällön lisäksi Helmipöllölle on tärkeää monikäyttöisyys ja huumori. Useimmat koruni ovat muokattavissa esim. rintakoruista kaulakoruiksi ja takaisin vain nauhaa tai ketjua siirtämällä. Ja ilman huumoria nämä korut eivät valmistu! Jos koruista löytyvät symbolit tai kuvat saavat yllättävän oivalluksen kautta hymyn asiakkaan huulille, koen olevani onnistunut!

Tämän hetkisessä valikoimassani on kolme erillaista linjaa; steampunk-korut, kuvakorut ja ns. arvokorut (kivestä ja hopeasta). Varsinkin steampunkin alta löytyy paljon uniikkiluomuksia ja kellon koneistoista syntyviä koruja. Taidekoruissa uusin sarja on elokuvat, joskin vanhat hahmot kuten Hercule Poirot ovat edelleen valikoimissa. Arvokoruj sarjasta löytyvät ametisti, turkoosi ja helmikorut ja muita korkealaatuisia kiviä hopeisilla osilla.

Uutuutena ovat tänä syksynä Helmipöllön Steampunk veistokset. Niissä kuumailmapallo lennättää fregattia, vanhaa kaksitasoa tai vaikkapa Nostromo aluksen pienoisfiguuria (Alien 8. matkustaja-elokuva). Pallot ovat paperimassasta muotoiltuja ja pitkälle työstettyjä, näyttäviä kokonaisuuksia, joiden tekoon ovat monet tilausasiakkaat itsekin vaikuttaneet omien mieltymysten mukaan.

www.123kotisivu.fi/helmipollo